THE IRON MAN | SCHEEPSBOUW & SANITAIR

MISCEA LIGHT KRAAN

MISCEA LIGHT KRAAN

Elektronisch bediende waterkraan. Verkrijgbaar met en zonder geïntegreerde zeepdispencer.
De uitgifte van zeep en water worden nauwkeurig door de snelle en betrouwbare sensoren in de miscea LIGHT gestuurd waardoor handen wassen een aangename en hygiënische ervaring is.
MISCEA CLASSIC KRAAN

MISCEA CLASSIC KRAAN

De miscea Classic is speciaal ontwikkeld voor hygiënische oplossingen bij het handen wassen in de gezondheidszorg. De Classic is een 100% touch free kraan voor het regelen van warm en koud water met ingebouwde dispensers voor handzeep en desinfectans. Leverbaar in drie modellen: standaard, klein en wand model in roestvrijstaal en chroom.
MISCEA KITCHEN KRAAN

MISCEA KITCHEN KRAAN

De miscea Kitchen is uitermate geschikt voor de sterilisatieruimte. De Kitchen heeft dezelfde mogelijkheden als de Classic uitvoering. 100% Touch free regelen van warm en koud water inclusief ingebouwde dispensers voor hand zeep en desinfectans.
Quooker PRO3 Fusion Square verguld 3FSGLD

Quooker PRO3 Fusion Square verguld 3FSGLD

Quooker PRO3 Fusion Square verguld (Limited Edition), kokend-water-kraan én mengkraan in één* (*Afhakelijk van soort reservoir), met kindveilige druk-draai bedieningsknop en haakse uitloop. Fusion Square Kokendwaterkraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Fusion Square. Koud én kokend water komen gewoon uit één kraan met rechte uitloop.